Moderní design a kvalita: Vysoká umyvadlová baterie Grohe Essence New bez výpusti chrom 32901001

Moderní design a vysoká kvalita. To jsou dvě vlastnosti, které popisují vysokou umyvadlovou baterii Grohe Essence New. Pokud hledáte nejen praktickou, ale i stylovou baterii pro svou koupelnu, tato baterie je tou pravou volbou. Řada Essence New se vyznačuje minimalistickým designem a vysokou kvalitou. Baterie nepotřebuje výpust a je určena pro použití s umyvadlem.

Vlastnosti:

  • Páková stojánková baterie
  • Bez výpusti
  • Chromové provedení
  • Výška baterie 36,4 cm
  • Ramínko ve výšce 32,2 cm

Tato baterie je vyrobena z velmi kvalitních materiálů a je určena pro náročné zákazníky, kteří si chtějí pořídit trvanlivou a funkční baterii.

Značka Grohe je známá svojí kvalitou a inovativními řešeními, které přinášejí do každé koupelny kousek luxusu. Baterie Essence New je dokonalým příkladem toho, jak mohou být minimalistický design a moderní technologie kombinovány pro vytvoření kvalitního produktu. Baterie se snadno instaluje a je také snadno ovladatelná díky jednoduchému ovládacímu páku.

Pokud hledáte moderní a praktickou baterii pro svou koupelnu, může být baterie Grohe Essence New bez výpusti tou pravou volbou.

Vysoká umyvadlová baterie Grohe Essence New bez výpusti chrom 32901001

Baterie je jednoduchá a funkční, a proto by měla vyhovovat všem, kteří chtějí moderní a kvalitní baterii pro svou koupelnu. Pokud chcete více informací o této baterii, můžete navštívit webovou stránku prodejce.